Menu

Denné menu

denne menu

OBEDOVÉ MENU OD 23.10.2017 DO 27.10.2017

PONDELOK

Menu polievka 0,33 l  Kapustová s párkom, 1 ks pečivo 1.
Menu I. 150 g Prírodné plnené kuracie prsia so syrom feta a špenátom, 250 g drvené zemiaky s cibuľou 1.7.
Menu II. 400 g Rigatoni a´la forno (šunka, šampiňóny, hrášok, mäso) 1.3.7.
Menu III. 360 g Šalátový tanier s cuketou v pivnom cestíčku, 50 g americký dresing 1.3.7.

UTOROK

Menu polievka 0,33 l  Fazuľová polievka kyslá 7.
Menu I. 150 g Bravčové stehno na spôsob Vadaš, 180 g knedle 1.7.9.10.
Menu II. 150 g Gratinované kuracie prsia, 150 g hranolky, 100 g mrkvovo-kukuričkový šalát 1.7.
Menu III. 320 g Kurací wraps na zeleninovom šaláte, 70 g dresing 1.7.

STREDA

Menu polievka 0,33 l  Hrachová s krutónmi 1.
Menu ŠPECIÁL 150 g Morčacie prsia s gaštanovou plnkou, 4 ks rösti 3.7.
Menu I. 280 g Grilované kura, 180 g dusená ryža, 120 g kompót 7.
Menu II. 0,4 l Kotlíkový guláš, 2 ks chlieb 1.
Menu III. 320 g Domáce šišky s džemom, 1,5 dl mlieko 1.3.7.

ŠTVRTOK

Menu polievka 0,33l  Francúzska zeleninová 9.
Menu I. 150 g Kurací Cordon Bleu, 250 g pečené zemiaky, 70 g steril. uhorky 1.3.7.
Menu II. 150 g Bravčové azu s hráškom, 180 g knedle, 70 g steril. uhorky
Menu III. 300 g Cézar šalát s kuracími tyčinkami a krutónmi, dresing 7.1.

PIATOK

Menu polievka 0,33 l  Špenátová s vajcom 1.3.7.
Menu I. 160 g Vyprážané kuracie stehno horné, 250 g zemiakový šalát majonézový 1.3.7.10.
Menu II. 150 g Bravčová pečeň na rošte s hrebienkom zo slaniny, 150 g zemiakové toliare, 100 g balkánsky šalát 1.10.
Menu III. 400 g Tvarohové rezance 1.3.7.
Biznis menu 180 g Kukuričné kuriatko so špargľou a holandskou omáčkou, 150 g zemiakové patate 7.
Dezert k biznis menu 1 ks tvarohová štrúdľa a presso káva

Menu I. – III.                 3,70 €
Menu ŠPECIÁL             5,50 €
Biznis menu                  9,90 €