Menu

Denné menu

denne menu

OBEDOVÉ MENU OD 16.04.2018 DO  20.04.2018

PONDELOK

Menu polievka 0,33 l Fazuľová s párkom, 1 ks pečivo 1.
Menu I. 150 g Kuracie prsia ORLICA, 250 g petržlenové zemiaky, 70 g sterilizované uhorky 1.3.7.
Menu II. 150 g Viedenský bravčový guláš, 180 g knedle 1.
Menu III. 350 g Tvarohové rezance sladké, 1 ks banán 1.3.7.
Fresh menu 150 g Grilované kuracie stehno bez kosti, 200 g mrkvovo-ananásový šalát

UTOROK

Menu polievka 0,33 l Jarná hrášková s mrvancami 1.3.
Menu I. 150 g Bravčový rezeň na šampiňónoch, 180 g dusená ryža, 100 g kapustový šalát 1.
Menu II. 180 g Vyprážaný Hek, 250 g zemiakovo – cibuľový šalát 1.3.
Menu III. 200 g Plnená paprika na domáci spôsob, 2 ks chlieb 3.
Fresh menu 300 g Zemiakové placky s jemnou salámou, 100 g vitamínový šalát z kyslej kapusty 1.3.

STREDA

Menu polievka 0,33 l Francúzska zeleninová 9.
Menu ŠPECIÁL  150 g Hovädzia sviečková na smotane, 180 g knedle 1.7.9.10.
Menu I. 150 g Vyprážané kuracie prsia, 180 g kukuričková ryža, 120 g mix šalát 1.3.
Menu II. 0,40 l Zemiakový prívarok, 150 g domáce fašírky, 2 ks chlieb 1.3.7.
Fresh menu 4 ks  Parené buchty s makovou posýpkou a broskyňovým kompótom 1.3.7.

ŠTVRTOK

Menu polievka 0,33 l  Mrkvová krémová so zázvorom 1.7
Menu I. 150 g Primátorský rezeň, 180 g dusená ryža, 70 g sterilizované uhorky 1.3.7.
Menu II. 150 g Grécke kuracie rezančeky s olivami, 200 g cestoviny 1.3.7.
Menu III. 380 g Liptovské strapačky 1.3.
Fresh menu 225 g Šalát Caprese (mozarella, prosciuto, olivy, rajčiny), 1 ks grahamové pečivo 1.7.

PIATOK

Menu polievka 0,33 l  Zemiaková červená 1.
Menu I. 120 g Vyprážaný syr so šunkou, 250 g opekané zemiaky, 70 g tatárska omáčka 1.3.7.10.
Menu II. 260 g Zamatové kuracie stehno, 150 g dusená červená kapusta, 180 g knedle 1.
Biznis menu 170 g Aljašská treska na bylinkovom masle, 200 g varené zem. s čerstvou pažítkou, 1 ks cheesecake, káva 4.7.1.

Menu I. – III.                 3,70 €
Menu ŠPECIÁL             5,50 €
Biznis menu                  9,90 €